Bejelentés


Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület Igal


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


2009.06.23.

Ráksi és Magyaratád között útra dőlt fához riasztották egyesületünket. A fa egyik forgalmi sáv felét foglalta el. A forgalmi akadályt a hivatásos tűzoltókkal közösen szűntettük meg. Személyi sérülés nem történt.

 


2009.06.13.

Kazsokban két, egybe épített melléképület kapott lángra. Kiérkezésünkor a tető szerkezetek már teljes terjedelemben égtek, 2 db sugárral megkezdtük a beavatkozást. A hivatásos egységek megérkezéséig a tüzet megfékeztük, továbbterjedését megakadályotuk. Személyi sérülés nem történt. A gyors beavatkozásnak köszönhetően nem keletkezett nagyobb anyagi kár. A tűz okát még vizsgálják.


2009.04.28.

Igal - Ráksi közti útszakaszon egy fa dőlt az úttestre, melynek 3/4 részét elfoglalta. A hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt megszűntettük a forgalmi akadájt. Személyi sérülés, valamint anyagi kár nem keletkezett.


2009.03.26.

 Igalban az erdészet környékén több hektár területen kapott lángra a nádas. Személyi sérülés és anyagi kár nem keletkezett.


2009. február 20.

Igalban az Ady Endre utcaban, a gázfogadó állomás környékén - feltehetően gyújtogatás miatt - száraz avar és nád kapott lángra több hektár területen. A gyors beavatkozásnak köszönhetően személyi sérülés nem történt, valamint anyagi kár sem keletkezett.


2009. január 22.

Igal külterületén súlyos közlekedési baleset történt. A baleset során két személygépkocsi frontálisan ütközött. Az egyik gépkocsiban egy személy, a másikban hárman utaztak. A baleset következtében egy személy életét vesztette, három súlyos sérültet mentőhelikopterrel és mentőgépkocsival a kaposvári kórházba szállítottak. A helyszínre a kaposvári hivatásos és az igali önkéntes tűzoltókat riasztották, akik feszítő-vágó felszerelések segítségével rövid időn belül kiszabadították a járművekbe szorult utasokat, majd átadták őket a mentőszolgálat szakembereinek

 


 2009. január 14.

Igal -Somogyszil útszakaszon - az ónos eső miatt - az út szélén megállni kényszerült egy somogyszili beteghez hívott mentőautó, amikor a 3 méter mély árokba csúszott. A "KÖTÉL" Egyesület segítségével sikerült az útra visszatenni a mentőautót.


2009. január 13.

Igalban egy garázs ajtaja kapot lángra, amit előtte hegesztettek. Sikerült időben a tűzet megfékezni, így az nem terjedt tovább.Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!